Företaget

 

Wendels Blomsterservice AB grundades i juni 1995 av Stefan Wendel. Företaget är idag ett genuint familjeföretag där även hustrun Lena Wendel och sönerna Mikael Wendel och Magnus Wendel är engagerade och delägare.

Inom företaget finns bl.a.yrkesutbildning från Sveriges Lantbruksuniversitet, floristkunskap samt utbildning i yrkesmässig användning av bekämpningsmedel.

Wendels Blomsterservice AB har utvecklats och ökat sitt kundunderlag. Kunderna finns i Öresundsregionen ifrån Ystad i söder till
Halmstad i norr och är privata företag, börsnoterade företag, kommuner, stadsdelsnämnder, statliga verk, avdelningar/kliniker inom sjukhus, mm.

Vi arbetar endast med miljövänliga material och godkända bekämpningsmedel. Samtliga anställda arbetar med vattenvagnar tillverkade av oss för att effektivisera och förbättra vår arbetsmiljö. Genom ett nära samarbete med våra leverantörer kan vi erbjuda trendiga krukor och moderna växter till våra kunder. Allt för att öka trivsel och arbetsmiljö vilket leder till friskare och gladare medarbetare.

Företaget är ett aktiebolag och har försäkringsskydd genom Länsförsäkringar Skåne, småföretagareförsäkring och olyckfallsförsäkring till samtliga anställda.

Organisationsnr: 556665-6251

Momsregistreringsnr: SE 556665-6251 01